Trappenwinkel

Trappenwinkel

Wat stelt u zich voor bij een trappenwinkel? Een grote loods vol trappen in verschillende houtsoorten en modellen, die u zo mee kunt nemen en thuis in elkaar kan zetten? Dat zou mooi zijn natuurlijk, maar helaas is een dergelijke trappenwinkel een onmogelijk begrip. Basistrappen is een specialist op het gebied van trappen en wij weten dan ook dat elke trap maatwerk is. Elke trap die Basistrappen produceert, wordt apart ingemeten, ontworpen en geproduceerd. Zelfs wanneer u en bijvoorbeeld uw buurman een trap zouden kopen, worden deze allebei ingemeten. Zo kan bijvoorbeeld een andere afwerkvloer of het stucwerk op de muur al leiden tot een maatverschil.

Maatwerk
Omdat Basistrappen alle trappen op maat maakt, garanderen wij een perfect passende trap, waar u zeker tevreden mee zult zijn. Natuurlijk is het wel mogelijk om de verschillende modellen en houtsoorten te bekijken, bijvoorbeeld in onze showroom in Roelofarendsveen of Waalwijk of via onze website www.basistrappen.nl . Zo krijgt u in onze ‘trappenwinkel’ toch een idee van de mogelijkheden die wij bieden.

Lang hoeft u uiteindelijk toch niet op uw trap te wachten, door onze efficiënte manier van werken, bedraagt onze levertijd slechts 3 tot 4 weken. Bent u geïnteresseerd, dan nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken. U kunt ons hiervoor bereiken op +31 416 652130.

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trappenspecialist | Trap renovatie | Hardhouten trappen

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect