Trappenspecialist

Trappenspecialist

Een trappenspecialist word je niet zomaar! Een trap timmer je niet ‘zomaar’ even in elkaar, deze dient te voldoen aan meerder eisen zoals bijvoorbeeld die van het geldende bouwbesluit. Hierbij kunt u denken aan eisen met betrekking tot optrede en aantrede, maximaal te overbruggen hoogte en bijvoorbeeld spijlafstand van de hekwerken. Bovendien maakt een echte trappenspecialist niet alleen een functionele trap, maar ook een mooie trap!

Kunst
De kunst die een echte trappenspecialist beheerst, is die van het vinden van de juiste balans tussen uw wensen qua uitstraling van de trap en maximale functionaliteit. En die kunst beheren wij bij Basistrappen. Zodra u een persoonlijk gesprek aan gaat met één van onze trappenspecialisten, zult u merken dat zij hun ambacht beheersen en zich verantwoordelijk voelen voor het behalen van een optimaal eindresultaat.

Afspraak?
Bent u geïnteresseerd in een afspraak met een echte trappenspecialist? Dan plannen wij graag een afspraak bij u thuis om de situatie te bekijken. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons bereiken via +31 416 652130 of via de mail (info@basistrappen.nl)

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trappenmakerij | Trap op maat | Halfslag trap

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect