Trappenbouwer

Trappenbouwer

Een Nederlandse trappenbouwer die levert in België? Dat zijn wij! Basistrappen is een betrouwbare en bekwame trappenbouwer die u graag van dienst is. Wij werken op een overzichtelijke wijze met pakketten, zoals het pakket Basis Trap, Basis Dicht of bijvoorbeeld Basis Veilig. Ook kunnen wij voor u met het pakket Basis Trapgat het maken van een trapgat in planken of betonnen vloer verzorgen.
Basistrappen biedt u de keus uit 3 houtsoorten om uw trap in uit te voeren, namelijk vurenhout, gelamelleerd beuken en gelamelleerd eiken. Ook zijn er diverse uitvoeringen mogelijk, zo kunt u kiezen voor een Basis standaard model, maar ook een Basis Trendy en een Basis De-luxe behoren tot de mogelijkheden. Bij de Trendy krijgt uw trap door het toepassen van RVS accenten een moderne uitstraling, bij de De-luxe wordt uw trap klassiek uitgevoerd. Sowieso maken wij alle trappen op maat, zoals het een echte trappenbouwer betaamt.

Afspreken
Wanneer u meer wilt weten over wat Basistrappen in uw situatie kan betekenen, dan maken we graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis. U kunt ons via het contactformulier op www.basistrappen.nl bereiken, of eenvoudig via de telefoon. Ons telefoonnummer is +31 416 652130. We horen graag van u!

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trappenbedrijf | Trap bouwen | Draaitrappen

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect