Trappenbedrijf

Trappenbedrijf

Een trappenbedrijf met hart voor uw trap? Dan zit u goed bij de mensen van Basistrappen. Wij zijn een jong trappenbedrijf met een tiental medewerkers. Doordat wij geen grote logge organisatie zijn, is het voor ons veel makkelijker om snel te kunnen reageren op uw wensen, en bovendien blijven op deze manier de kosten voor u lager.

We noemen onszelf een trappenbedrijf en zien dat ook in de brede zin van het woord. We produceren dus niet alleen trappen, maar kunnen ook het trapgat verzorgen, de vlizotrap verwijderen, de centraaldoos verleggen, Velux ramen plaatsen, trapkasten bouwen of bijvoorbeeld aflakken op locatie. Eigenlijk alles dus wat u wenst aan te pakken als u eenmaal besloten heeft de trap te vervangen.

Geen poespas!
Ons trappenbedrijf heeft als slogan: Wél op maat, géén poespas! En dat is precies wat Basistrappen biedt. Vaak komen we eerst een keer vrijblijvend bij u thuis om de situatie te bekijken en te adviseren, waarna we een duidelijke en overzichtelijke offerte voor u uitwerken. Nadat u uw keuze heeft gemaakt en uw akkoord heeft gegeven, wordt uw trap door ons ingepland voor productie. De leverdatum wordt in overleg met u overeengekomen.

Afspraak?
Bent u geïnteresseerd in een afspraak met een echte trappenspecialist? Dan plannen wij graag een afspraak bij u thuis om de situatie te bekijken. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons bereiken via +31 416 652130 of via de mail (info@basistrappen.nl).

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trappen Totaal | Standaard trap | Dichte trap

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect