Trap renovatie

Trap renovatie

Als uw huidige trap niet meer voldoet aan uw eisen, dan is trap renovatie momenteel een populaire term. Maar wist u dat u bij trap renovatie eigenlijk heel veel geld neertelt voor het opknappen van een oud product? En weet u dat het plaatsen van een nieuwe trap in verhouding vaak zelfs goedkoper is dan trap renovatie?

Wanneer u voor een nieuwe trap zou kiezen dan moet u vanzelfsprekend wel eerst de oude trap verwijderen en er zal na plaatsing van de trap wat bijgewerkt moeten worden aan de wanden, maar dan heeft u wel een nieuwe trap. Alle verbindingen van de trap zijn nieuw, uw treden bestaan uit een nieuw stuk hout in plaats van dat er alleen een laagje hout over een oude traptrede heen is gelegd en piepende en krakende treden zijn meteen verleden tijd.

En een nieuwe trap is vaak binnen een halve dag geplaatst! Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een nieuwe trap in verhouding tot de kosten van trap renovatie? Bij Basistrappen nemen we graag de tijd om u nader te informeren over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Bovendien komen we graag eens vrijblijvend bij u thuis langs om alles nog een goed door te spreken. Op onze website vindt u meer informatie over ons product en over ons bedrijf, neemt u gerust een kijkje!

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trap op maat | Goedkope trap | Trappenmakerij

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect