Trap montage

Trap montage

Wanneer u een trappenmaker zoekt die u het hele proces uit handen nemen, van ontwerp en fabricage van uw nieuwe trap, maken van het trapgat, tot aan de trap montage, dan bent u bij Basistrappen aan het juiste adres. En natuurlijk doen wij nog veel meer dan dat! Zo kan Basistrappen u ook van dienst zijn bij het verwijderen van uw huidige stalen trap of vlizotrap, het verleggen van uw centraaldoos, het verplaatsen van uw verwarmingsketel, en andere aftimmerwerkzaamheden zoals trapkasten, zolderramen en dergelijke.

Maatwerk
Alle trappen die door Basistrappen worden gemonteerd, worden eerst persoonlijk door ons ingemeten. Tijdens de meetafspraak worden uw wensen doorgesproken en het voor u meest optimale trapmodel bepaald. Naar aanleiding van deze afspraak ontvangt u onze offerte, en indien u hiermee akkoord gaat, spreken we in overleg een datum voor de trap montage af. Afhankelijk van de grootte en de gekozen uitvoering van de trap zal de trap montage gemiddeld één dagdeel in beslag nemen.

Afspreken?
Indien u een afspraak bij u thuis wenst, kunt u deze telefonisch maken via +31 416 652130. Natuurlijk kunt u ook eerst een offerteaanvraag doen via onze website www.basistrappen.nl.

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trap Korting | Draaitrappen | Trappenbouwer

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect