Rechte trap

Rechte trap

U zoekt een rechte trap voor in uw woning. Of deze nu naar de kelder gaat of naar zolder, dat maakt natuurlijk niet uit, een rechte trap is een rechte trap. Bij Basistrappen kunt u terecht voor een vuren rechte trap, en natuurlijk ook voor de bijbehorende zaken, zoals hekwerk op de binnenboom, hekwerk boven op de overloop, leuningen, leuninghouders en bijvoorbeeld antislipstrips.

Wij proberen via onze Basistrappen pakketten zo voordelig mogelijk een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden, passend bij uw behoeften. U kunt bij ons ook terecht voor aanvullende diensten zoals het maken van het nieuwe trapgat, zowel in een betonnen als houten vloer, of bijvoorbeeld het aflakken van de trappen op locatie.

Ook kan er in overleg voor gezorgd worden dat de ketel verhangen wordt of dat de centraaldoos van uw overloop verplaatst wordt. U kunt meer informatie over deze pakketten en de bijbehorende kortingen vinden op onze, natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0416 652130 wij staan u graag te woord.

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Prijs Trap | Vurenhouten trap | Trappen concurrent

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect