Hardhouten trappen

Hardhouten trappen

Basistrappen is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van vurenhouten en hardhouten trappen. Reeds meerdere jaren hebben wij ons toegelegd op het produceren van maatwerk trappen voor particulieren én aannemers. Of u compleet nieuw aan het bouwen bent, of juist aan het verbouwen, wij maken in elke ruimte een passende trap.

Waarom hardhout?
Wanneer u besluit om een nieuwe trap te plaatsen, dient u de afweging te maken tussen vurenhouten trappen en hardhouten trappen. Vurenhouten trappen worden uiteindelijk vaak bekleed met vloerbedekking of dekkend geschilderd. Wanneer u kiest voor hardhouten trappen, wordt de houtsoort meestal blank afgelakt, zodat u de mooie kleur en structuur van het hout blijft zien. Een hardhouten trap is door zijn hardheid ook bestendiger tegen kleine beschadigingen, al blijft het toepassen van een juiste afwerklaag daarbij natuurlijk altijd belangrijk.

Wij hebben 2 soorten hardhout in ons assortiment, namelijk:
1.       Gelamelleerd beuken; massief beukenhout opgebouwd uit gevingerlaste delen.
2.       Gelamelleerd eiken, massief eikenhout opgebouwd uit gevingerlaste delen.
Beide houtsoorten hebben een moderne uitstraling, vanwege het feit dat ze opgebouwd zijn uit stroken. Bovendien zijn ze doordat het hout is opgebouwd uit smalle delen qua prijs erg aantrekkelijk.
Indien u meer informatie wenst over de hardhouten trappen en de daarbij behorende prijzen, kunt u op onze website www.basistrappen.nl gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Per telefoon kan natuurlijk ook, u kunt ons bereiken op +31 416 652130. Wij helpen u graag verder!

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Halfslag trap | Trappenmakerij | Trap renovatie

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect