Draaitrappen

Draaitrappen

De meeste stalen draaitrappen die we tegenwoordig tegenkomen stammen uit de zeventiger jaren.

Wat toen mode was, blijkt nu niet langer functioneel en erg gehorig. Veel van deze draaitrappen worden tegenwoordig door Basistrappen vervangen door een ruimer houten exemplaar. Een houten ‘draaitrap’ wordt ook wel tweekwarter of halfslagtrap genoemd en maakt net als de stalen draaitrap een bocht van 180 graden. Alleen waar u bij draaitrappen een ronde buitenboom heeft, lopen de treden bij een houten draaitrap door tot in de hoeken van het trapgat. Zodoende worden de treden breder en naar de muur toe steeds dieper, zodat de trap vele malen beter beloopbaar wordt.

Stalen trap verwijderen
Basistrappen verving reeds in veel wijken de vroegere stalen draaitrappen door houten exemplaren en kan dit ook voor u verzorgen. Zelfs het verwijderen en afvoeren van de huidige stalen trap kan door ons geregeld worden, op dezelfde dag als dat de nieuwe trap arriveert. Op deze manier zorgt Basistrappen voor een prettige aansluiting van werkzaamheden.

Basistrappen heeft sowieso een prettige manier van werken. Zo is het mogelijk om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te krijgen, ontvangt u altijd een gedegen advies en betaalt u pas ná plaatsing.
Om een afspraak te plannen belt u ons op +31 416 652130 wij horen graag van u!

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Dichte trap | Trappen totaal | Trap bouwen

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect