Dichte trap

Dichte trap

Basistrappen maakt alle soorten vurenhouten trappen. Open trappen maar natuurlijk ook dichte trappen. In welke situatie kiest u nu voor een dichte trap? Voor een dichte trap wordt gekozen indien er bijvoorbeeld een toilet of een trapkast onder de trap gerealiseerd moeten worden.

Ook worden klassieke trappen vaak dicht gemaakt om zo de trap imposanter te laten ogen. Een dichte trap springt meer in het oog dan een open trap, en kan dus ook medebepalend zijn voor de sfeer van een hal of overloop.

Ons basispakket bestaat uit een open trap, ingemeten en gemonteerd. Indien u kiest voor het optionele pakket ‘Trap dicht’ pakt u meteen al een korting van € 75,-. Per elk volgend extra pakket dat u afneemt loopt deze korting mee op.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Basistrappen te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op deze website, hier vindt u namelijk veel informatie over onze werkwijze. En mochten er toch nog vragen zijn, of indien u een afspraak wilt maken voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, dan kunt u gewoon even bellen!

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Beuken trap | Trappen Tilburg | Standaard trap

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect